top of page

MINDRE STRESS, BEDRE HELSE
MED SKOLIOSE

For mange oppleves det moderne livet som stressende: jobb, skole, familieliv, og forventninger fra samfunnet, mennesker rundt oss og til og med oss selv, kan legge stor press på både kropp og sinn og påvirke vår velvære, både fysisk, mentalt og emosjonelt.

Forskning har vist at stress kan påvirke vår helse, ikke bare mentalt men også fysisk. Kroppen trenger nemlig hvile (ikke bare søvn) og et balansert nervesystem for å fungere optimalt, bygge nye celler, osv.

Når vi også lever med skoliose kan stress oppleves enda sterkere: Mange av oss er for eksempel bekymret for helsa og framtiden, eller for hvordan ryggen ser ut, eller lever med kroniske smerter.

I tillegg legger skoliosen press på kroppens systemer (både skjelett og ledd, muskulatur og bindevev, organer, sirkulasjon osv). Å lære å hvile på en konstruktiv måte og regulere vårt nervesystem blir da ekstra viktig for oss.

På dette webinaret får du en liten innføring i hva stress er, hvordan den påvirker kroppen og vår velvære, og en restaurativ praksis som kombinerer pust og yoga nidra.

Link til opptaket blir sendt via epost

(sjekk søppelboksen)

Språk: Norsk

Pris: 125 kr (Paypal eller bankkort)

Éngangsbetaling - tilgang for livet

bottom of page